Főoldal

Kedves látogató!

Úgy gondoljuk, hogy jelenleg a hazai sportló állomány és vele együtt a sportlótenyésztés is alulértékelt. Számos kiváló képességű itthon képzett, vagy hazai tenyésztésű eladó ló van a piacon, a legtöbb esetben mégis külföldön keresik először sporttársukat a lovasok. Ezen a beidegződésen nem változtatott érdemben az a tény sem, hogy az utóbbi időben egyre-másra hallhattunk magyar sikerekről, magyar tenyésztésű lovakkal nem csak itthon, de a világ nagy versenyein is. Gondoljunk csak az Európa-bajnok Weinhardt Virág sikerére Bognár Jen Corral, de említhetjük az ugyancsak magyar tenyésztésű Kevét, Istit, Timpex Cabalét, vagy PM Jumping Ladyt a teljesség igénye nélkül. Bizonyára összetett problémáról van szó, azonban bizonyos, hogy sokáig nem volt Magyarországon olyan hirdetési felület, ahol a tenyésztők és a szakmailag hozzáértő és igényes lókereskedők egy helyen, megfelelő környezetben hirdethették kiváló eladó lovaikat. Sajnos eddig ezek a lovak elkeveredtek több ezernyi igénytelenül lefotózott, hamis információkkal teli, esetleg hamis papírokkal árult ló hirdetése között, a vásárlók pedig ismeretségi körükben keresgéltek, vagy külföldön próbáltak szerencsét.

Erre a problémára lehet megoldás a Sportlovak.hu Nyugat-európai színvonalú hirdetési felülete. A magas színvonalú és egységes megjelenés érdekében csak tökéletes fotókkal kerülhetnek fel hirdetések. A hirdetésekben szereplő adatokat és állításokat lehetőségeinkhez mérten ellenőrizzük. Az oldalon válogatott hirdetések jelennek meg, ápolatlan, rosszul tartott, bizonytalan eredetű lovaknak nem adunk felületet.

Szeretnénk kiemelni a Magyar Sportló fajtát, illetve bemutatkozási lehetőséget adni a nem csak hazánkban, hanem az egész világon ritkaságnak számító Akhal-Teke lovaknak.

Magyar tenyésztők kínálatából

Legfrissebb hirdetések
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/saphoto/data/www/sportlovak.hu/php/osztalyok/megjelenites/oldal.inc.php on line 1691
Kapcsolat
Telefonszám:
Telefonszám:
E - mail cím :
©2013 Sportlovak.hu az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva! | Jogi nyilatkozat
equiart.hu